Partners

Vol gas voor een mooiere wereld

Mede dankzij de donaties van de deelnemers aan diverse rally’s kunnen wij per jaar voor zoveel smiles zorgen. We zijn er dan ook meer dan trots op om deze rally’s onze partners te mogen noemen.

Quadrifoglio Dolomiti

16 – 20 mei 2018

De Quadrifoglio Dolomiti, een rally met vele hoogtepunten, is een eigen versie van een Grand Tour waarbij spel, la dolce vita, auto’s en een schitterende omgeving samen komen.

Fast Gut Rally

31 mei – 3 juni 2018

Niemand minder dan de ongelooflijke Franz Fahrt is de tourhost tijdens deze meerdaagse rally voor onder andere vastgoedprofessionals. Viel Spaß is gegarandeerd.

DomDomDom Rally

22 – 23 juni 2018

The non-battle of the sexes: de DomDomDom Rally is een unieke tourrally voor gemengde koppels, waarbij elk equipe bestaat uit een man en een vrouw. Is zij de beste bestuurder en hij de beste navigator? Of andersom?

Business Tour

5 juli 2018

Gas op de plank! De Business Tour is een Twentse tourrally waarbij ondernemers laten zien zowel bedreven als gedreven te zijn. Is het niet in hun rallywagen, dan wel in het uitbreiden van hun zakennetwerk tijdens de stops.

IJssellandrally

7 – 8 september 2018

Wie meerijdt in de IJssellandrally, maakt -naast plezier- mooie kilometers voor een goed doel. Bijzonder aan deze editie is dat naast de normale dagrally, de IJssellandrally ook een XL-versie heeft met een duur van twee dagen.

Miles of Mystery

26 – 30 september 2018

Het meeste is al voorspelbaar genoeg….
Mysterieuzer dan de Miles of Mystery wordt het niet! Pas als u op het vliegveld staat, hoort u waar in Europa u de komende vijf dagen wordt uitgedaagd. Deze unieke rally blijft een mystery tot aan de laatste bocht en verstaat de kunst om u te laten genieten van het onbekende.

Barones de la Bolide

2 – 4 november 2018

De Barones weet hoe het hoort, the good life. Daarom nodigt zij jou en je klassieker uit voor een compleet verzorgd weekend met een fraaie route, goed gezelschap en culinaire hoogstandjes op exclusieve locaties.